Un laptop pe o masă de lemn care afișează un site web despre personalizarea mobilierului de casă, lângă o plantă mică în ghiveci, cu un perete de cărămidă și verdeață în fundal.

Mobilă DeCasa

2023

Descrierea proiectului

Mobilă DeCasa a pornit într-o călătorie pentru a-și revitaliza prezența online, căutând un redesign al site-ului web care să reflecte cu adevărat esența brandului și să-și etaleze colecțiile de mobilier excepționale. Agenția noastră, înarmată cu un angajament de a livra rezultate excepționale a reușit prin intermediul unei combinații strategice de design, optimizare SEO și campanii PPC să propulsăm DeCasa spre noi culmi ale succesului online. Abordarea noastră colaborativă a evidențiat puterea transformatoare a soluțiilor digitale personalizate, rezultând în creșterea traficului, vânzări îmbunătățite și angajament sporit al clienților. Descoperă cum s-a desfășurat transformarea digitală a DeCasa cu Agenția Webmate mai jos.

Focus proiect

 • Design Web
 • Dezvoltare Web
 • Design UI/UX
 • SEO
 • Google Ads
 • Cercetare & Descoperire
 • Sistem de design
 • Copywriting
 • e-Commerce
 • Analize avansate de trafic web
 • Integrări personalizate

Culorile brandului

Pentru culorile brandului DeCasa, am selectat cu grijă două nuanțe pentru a evoca un sentiment de sofisticare, încredere și liniște. Culoarea primară, “Albastru Ocean Adânc,” (#006DC7), încorporează forță și stabilitate, reflectând angajamentul DeCasa pentru calitate și fiabilitate. Completând aceasta, culoarea secundară, “Albastru Cer Azur,” (#3BBBCC), adaugă o notă de prospețime și serenitate, simbolizând armonie și inovație. Împreună, aceste culori creează o identitate vizuală coerentă care rezonă cu valorile brandului DeCasa și atrage publicul țintă.

Tipografie

Pentru tipografie, am optat pentru Euclid Flex, un font modern și versatil care încorporează perfect identitatea de marcă a DeCasa Furniture. Cu liniile sale curate și curbele elegante, Euclid Flex emanează sofisticare și profesionalism, aliniindu-se fără efort cu angajamentul DeCasa pentru calitate și meșteșugărit. Versatilitatea sa permite o gamă variată de aplicații, de la titluri la textul corpului, asigurând consistență și claritate în toate comunicările. Euclid Flex adaugă o notă de rafinament brandului DeCasa, îmbunătățind experiența generală a utilizatorului și consolidând poziția sa ca lider în industria mobilei.

Cronologie și ghid de proiect

La Webmate Agency, am urmat o cronologie structurată și un ghid de proiect pentru a asigura o călătorie fără probleme pentru transformarea digitală a DeCasa Furniture. Iată o defalcare a fiecărei faze:

Descoperire: În faza de descoperire, am pătruns adânc în înțelegerea obiectivelor, publicului țintă și esenței de brand ale DeCasa. Livrabilele au inclus un sitemap cuprinzător care conturează structura site-ului, un flux al călătoriei utilizatorului pentru a optimiza navigarea, precum și un moodboard și un ghid de stil al brandului pentru a capta estetica unică a DeCasa. În plus, am furnizat o cronologie detaliată și o estimare a bugetului pentru a ghida traiectoria proiectului.

Design UI/UX: În faza de design UI/UX, ne-am concentrat pe crearea unei interfețe intuitive și vizual atractive pentru site-ul DeCasa Furniture. Am dezvoltat o strategie robustă de UX pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, însoțită de wireframe-uri care au cartografiat layout-ul și funcționalitatea. Strategia noastră UI a subliniat consistența și coeziunea mărcii, ducând la crearea de mockup-uri de înaltă fidelitate care au adus viziunea DeCasa la viață.

Dezvoltare Web: Dezvoltarea web a implicat traducerea conceptelor de design într-un site web funcțional care a prioritizat securitatea, performanța și ușurința de utilizare. Am implementat măsuri de securitate stricte și am optimizat performanța pentru a asigura o experiență de navigare fără probleme. Testări riguroase și procese de asigurare a calității au fost efectuate pentru a elimina orice erori sau probleme înainte de lansarea site-ului. După lansare, am furnizat documentație completă și materiale de formare pentru a-i împuternici pe echipa DeCasa în gestionarea eficientă a site-ului, alături de un plan de suport adaptat pentru a aborda orice nevoi viitoare.

Prin planificare meticuloasă și executarea livrabilelor în fiecare fază, am reușit să oferim o soluție digitală care a îndeplinit cerințele DeCasa și a depășit așteptările, punând bazele pentru un succes pe termen lung.

Un grafic care arată numărul de zile dintr-o săptămână.

Provocarea și impactul

Problema și provocarea::

DeCasa s-a confruntat cu provocarea semnificativă de a-și revitaliza prezența online pentru a-și prezenta mai bine colecțiile sofisticate de mobilier și pentru a îmbunătăți percepția mărcii. Site-ul lor existent nu reușea să capteze esența brandului și să atragă clienți potențiali calificați, ceea ce a necesitat o redesenare cuprinzătoare. În plus, și-au propus să îmbunătățească vizibilitatea în motoarele de căutare și să genereze mai mulți clienți potențiali calificați pentru a stimula vânzările. Agenția noastră a intervenit, pregătită să facă față acestor provocări direct, cu angajamentul de a livra rezultate excepționale.

Impactul:

Intervențiile strategice ale Agenției Webmate au propulsat prezența online a DeCasa la noi înălțimi, având un impact semnificativ asupra afacerii lor. Prin expertiza noastră în redesign-ul site-ului web și strategiile de marketing digital, am realizat o creștere a traficului, o impulsionare a vânzărilor și am depășit așteptările. Colaborarea a evidențiat puterea transformativă a soluțiilor noastre, conducând la creștere tangibilă și succes pentru DeCasa.

Design Web

Web Design & Dezvoltare

Pentru DeCasa, abordarea noastră în ceea ce privește designul și dezvoltarea web a fost determinată de angajamentul de a crea o experiență digitală uimitoare din punct de vedere vizual și extrem de funcțională.

Web Design

Am început prin a crea un design care a capturat esența brandului DeCasa, prezentând colecțiile lor sofisticate de mobilier într-o manieră elegantă și intuitivă. Prin atenție meticuloasă la detalii, ne-am asigurat că structura site-ului, schema de culori și tipografia reflectă calitatea premium a produselor DeCasa. Focalizarea noastră pe experiența utilizatorului a dus la crearea unei interfețe care nu doar că arată frumos, dar și ghidează utilizatorii în mod fluid prin procesul de navigare și cumpărare.

Dezvoltare Web

În culise, echipa noastră de dezvoltare a lucrat neîncetat pentru a aduce designul la viață, concentrându-se pe securitate, performanță și ușurință în utilizare. Am implementat măsuri de securitate robuste pentru a proteja datele clienților și pentru a preveni accesul neautorizat. Tehnici de optimizare a performanței au fost aplicate pentru a asigura timpi de încărcare rapizi și navigare fluidă, chiar și pe dispozitive mobile. Proceduri riguroase de testare și asigurare a calității au fost efectuate pentru a identifica și aborda orice probleme înainte de lansarea site-ului. După lansare, am oferit documentație cuprinzătoare și instruire pentru a împuternici echipa DeCasa în gestionarea eficientă a site-ului, asigurând succesul continuu în domeniul digital.

Prin eforturile noastre combinate în design web și dezvoltare, am livrat un site web care nu doar că a îndeplinit obiectivele DeCasa Furniture, dar le-a și depășit așteptările, punându-i pe calea creșterii continue și a succesului pe piața online.

O captură de ecran a site-ului web al unui magazin de mobilă.
Un ecran de laptop care arată un site web înainte și după.
O imagine a unui laptop cu o masă și scaune pe el.
Mobilier Decca - reproiectare site.