Proces de top pentru a transforma afacerile

Pasul 1

Descoperire

Începem proiectul cunoscând în detaliu compania ta și ceea ce ai nevoie. Acest pas important ne asigură că suntem cu toții pe aceeași pagină și ne ajută să planificăm corect proiectul.

 1. 1. Descoperire

  Organizăm o întâlnire cu toți cei implicați pentru a învăța despre proiect, pentru a înțelege mai bine industria, pentru a decide obiectivele proiectului și pentru a determina cine sunt utilizatorii țintă.

 2. 2. Cercetare

  Pentru fiecare proiect, ne facem întotdeauna temele mai întâi. Ne uităm la ceea ce se întâmplă pe piață chiar acum, verificăm concurența și aflăm despre clienții finali.

 3. 3. Strategie

  Odată ce obținem cu adevărat ceea ce are nevoie o companie și clienții săi, ne dăm seama de probleme și de ceea ce vrem să obținem. Apoi, facem o strategie pentru a veni cu idei.

Pasul 2

Conceptualizare

În această fază, ne angajăm într-o gândire inovatoare pentru a aborda provocările și a introduce noi funcționalități, aliniindu-ne eforturile la cerințele utilizatorilor și la fezabilitatea implementării.

 1. 1. Traseul vizitatorului

  Acest pas folosește Figma pentru a crea schițe care prezic călătoria utilizatorului pe site, subliniind căile pe care utilizatorii le iau pentru a finaliza sarcinile de la intrare până la interacțiunea finală.

 2. 2. Harta site-ului

  Acest pas implică crearea unui sitemap pentru a contura structura și ierarhia paginilor pe site. Ajută la organizarea conținutului în mod logic, asigurând o navigare ușoară pentru utilizatori pentru a găsi informațiile eficient.

 3. 3. Materiale de brand

  Crearea unor norme de identitate a brandului implică stabilirea unui set de reguli și standarde pentru reprezentarea consecventă a mărcii în diferite puncte de contact. Aceasta include definirea utilizării logo-ului, paleta de culori, tipografia, stilurile de imagini.

Pasul 3

Design

Faza de proiectare implică transformarea conceptelor în reprezentări vizuale prin intermediul moodboard-ului, schițelor designului de înaltă precizie. Ne concentrăm pe rafinarea experienței utilizatorului, estetica vizuală și designului interacțiunii pentru a crea un produs digital coerent și funcțional.

 1. 1. Moodboard

  Crearea unui moodboard implică combinarea inspirației vizuale, a culorilor, texturilor și imaginilor pentru a stabili aspectul și senzația generală a proiectului. Acesta servește ca referință vizuală pentru a capta esența și direcția de stil a designului.

 2. 2. Schițe

  Machete de bază care conturează structura unei pagini web sau a unei aplicații fără elemente de design, concentrându-se pe funcționalitate și experiența utilizatorului. Ele acționează ca un plan pentru designul final, ajutând la definirea ierarhiei conținutului, așezării și interacțiunilor.

 3. 3. Design de înaltă precizie

  Machetele de înaltă fidelitate sunt reprezentări detaliate, perfecte la nivel de pixel, ale designului final, incluzând culori, imagini, tipografie și elemente interactive. Acestea oferă o viziune mai cuprinzătoare asupra esteticii vizuale și funcționalității proiectului.

Pasul 4

Dezvoltare

Etapa de dezvoltare implică transformarea conceptelor de design în realitate prin codare și implementare, utilizând instrumente precum Bricks Builder în cadrul WordPress, urmând metodologia BEM și folosind framework-ul ACSS (AutomaticCSS). Aceste instrumente îmbunătățesc scalabilitatea, mentenabilitatea și respectarea celor mai bune practici în dezvoltarea web.

 1. 1. Design personalizat

  Creăm o prezență online unică fără efort, utilizând instrumente avansate, cum ar fi Bricks în WordPress, asigurându-vă că site-ul dvs. web reflectă identitatea mărcii dvs. și angajează vizitatorii în mod eficient.

 2. 2. Aspect consistent

  Păstrăm un aspect și o senzație coerentă pe tot parcursul site-ului, folosind practici simplificate de stilizare urmând metodologia BEM. Această abordare facilitează gestionarea și actualizarea designului site-ului dvs. pentru o experiență a utilizatorului fără întreruperi.

 3. 3. Întreținere eficientă

  Implementarea unui framework CSS, cum ar fi ACSS (AutomaticCSS), Core sau BricksProps, îmbunătățește consistența designului și scalabilitatea, simplificând procesul de întreținere și asigurând o structură de design sustenabilă pentru succes pe termen lung.

Pasul 5

Testare și copywriting

Faza de testare și redactare se concentrează pe asigurarea funcționării fără probleme a site-ului web și comunicarea eficientă cu publicul. Prin efectuarea unor teste amănunțite și crearea unor texte atractive, această fază își propune să optimizeze performanța, să îmbunătățească experiența utilizatorului și să creeze o conectare semnificativă cu brandul.

 1. 1. Evaluarea site-ului

  Ne asigurăm că site-ul funcționează impecabil prin efectuarea unor teste cuprinzătoare, identificarea și rezolvarea oricăror probleme pentru a oferi vizitatorilor o experiență de navigare fără probleme.

 2. 2. Crearea de conținut

  Creăm texte convingătoare care rezonează cu publicul tău, stimulează implicarea și îmbunătățește mesajul brandului pentru a te ajuta să comunici eficient produsele sau serviciile.

 3. 3. Performanță și UX

  Implementăm strategii pentru a îmbunătăți performanța site-ului web și experiența utilizatorului prin testare riguroasă și copywriting rafinat, asigurându că site-ul tău convertește vizitatorii în mod eficient.

Pasul 6

Lansare și gestionare website

Faza de lansare și gestionare a site-ului web implică implementarea eficientă a site-ului web și asigurarea succesului său continuu prin strategii eficiente de gestionare.

 1. 1. Implementarea site-ului

  Lansează-ți site-ul fără probleme, asigurându-te că toate componentele funcționează corect și site-ul este accesibil vizitatorilor. Monitorizează îndeaproape performanța în această fază critică pentru a aborda rapid orice probleme.

 2. 2. Actualizări și întreținere

  Actualizați și mențineți periodic conținutul site-ului web pentru a menține informațiile actuale și relevante. Aceasta include adăugarea de pagini noi, actualizarea conținutului existent și asigurarea funcționării corecte a tuturor elementelor.

 3. 3. Monitorizare și optimizare

  Monitorizează în mod constant performanța site-ului web, analizând metrici precum viteza de încărcare, angajamentul utilizatorilor și ratele de conversie. Implementează strategii de optimizare bazate pe înțelegeri din date pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a obține rezultate mai bune.

Pasul 7

Marketing

În faza de Marketing, strategii cheie precum Optimizarea pentru Motoarele de Căutare (SEO), Reclamele Google și Marketingul prin Email sunt utilizate pentru a îmbunătăți vizibilitatea online, a atrage trafic țintit și a interacționa eficient cu audiența.

 1. 1. Search Engine Optimization (SEO)

  Optimizarea conținutului și structurii site-ului web pentru îmbunătățirea clasamentelor în motoarele de căutare și creșterea traficului organic necesită implementarea celor mai bune practici SEO. Acestea ajută la îmbunătățirea vizibilității și atragerea vizitatorilor relevanți pe site.

 2. 2. Campanii Google Ads

  Lansare campanii publicitare țintite pe Google Ads pentru a ajunge la potențialii clienți care caută activ produsele sau serviciile tale. Utilizarea reclamelor pay-per-click (PPC) pentru a atrage trafic de calitate și pentru a atinge obiectivele de marketing specifice.

 3. 3. Campanii de marketing prin e-mail

  Intră în contact cu publicul tău prin campanii personalizate de email, livrând conținut relevant, promoții și actualizări direct în inboxul lor. Utilizează marketingul prin email pentru a păstra legătura cu persoanele interesate, a stimula conversiile și a construi relații eficiente cu clienții.