Un ecran de computer cu un monitor pe el.

iFactory3D

2022

Descrierea proiectului

Începând proiectul iFactory3D, agenția noastră de design și dezvoltare web a început cu o fază amănunțită de descoperire, stabilind sitemap-ul și fluxul utilizatorului de bază pentru a asigura o experiență fără cusur a utilizatorului. Am creat un moodboard și un ghid de stil al brandului pentru a capta vizual esența brandului. A urmat faza noastră de design UI/UX centrat pe utilizator, inclusiv wireframe-uri strategice și mockup-uri de înaltă fidelitate pentru o interfață convingătoare.

Pe măsură ce am trecut la dezvoltarea web, echipa noastră a prioritizat măsurile robuste de securitate și optimizarea performanței, menținând în același timp un regim riguros de testare. Această abordare meticuloasă a asigurat o lansare lină a site-ului, completată de documentație detaliată și resurse de instruire. De asemenea, am stabilit un cadru de suport post-lansare pentru a asigura excelența continuă.

În paralel, campaniile noastre SEO și PPC au fost personalizate prin analiza concurenței în profunzime și crearea strategică de conținut pentru a îmbunătăți vizibilitatea online a iFactory3D. Narativul proiectului este unul de colaborare strategică, de la concepție până la lansare, culminând într-o prezență digitală angajantă, securizată și optimizată pentru iFactory3D.

Focus proiect

 • Design Web
 • Dezvoltare Web
 • UI/UX Design
 • SEO
 • Google Ads
 • Cercetare & Descoperire
 • e-Commerce
 • E-mail Marketing
 • Analize avansate trafic web
 • Integrări personalizate

Culorile brandului

Alegerea unei culori primare (portocaliu) și a unei culori secundare (verde) pentru marca iFactory3D a fost o decizie strategică pentru a evoca un sentiment de creativitate, energie și creștere. Culoarea primară, portocaliu, simbolizează entuziasmul și inovația, în timp ce culoarea secundară, verde, reprezintă armonia și vitalitatea. Aceste culori au fost selectate cu grijă pentru a rezona cu valorile mărcii și pentru a rezona cu publicul țintă, creând o identitate de brand vizual atrăgătoare și coerentă pe toate platformele digitale.

Tipografie

Am selectat Roboto ca tipografia principală pentru proiectul iFactory3D datorită versatilității, lizibilității și esteticii moderne a acesteia. Procesul a implicat o evaluare meticuloasă a diverselor tipuri de caractere pentru a asigura că Roboto se aliniază cu identitatea mărcii și oferă o experiență de citire fără probleme pe diferite dispozitive. Designul său curat și lizibil a completat aspectul general al site-ului și senzația acestuia, sporind angajamentul utilizatorilor și întărind identitatea vizuală a iFactory3D.

Cronologie și ghid de proiect

 1. Faza de descoperire

  • Sitemap: Un aspect cuprinzător al structurii site-ului conceput pentru a asigura o experiență de navigare intuitivă și fără probleme pentru utilizatori.
  • Harta User Journey & User Flow: Vizualizarea traseului utilizatorului prin intermediul site-ului, de la intrarea inițială până la acțiunea finală, evidențiind interacțiunile cheie și punctele de decizie.
  • Moodboard & Ghid de stil de brand: O colecție de elemente vizuale și linii directoare care definesc estetica mărcii, asigurând un aspect consistent pe toate platformele.
  • Specificații tehnice și funcționale: Documentarea detaliată a nevoilor tehnice și a funcționalităților site-ului necesare pentru îndeplinirea obiectivelor proiectului.
  • Cronologie și estimare bugetară: O schiță a calendarului și bugetului proiectat necesar pentru finalizarea proiectului, asigurând transparența și alinierea la așteptări.
 2. Design UI/UX

  • Strategia UX: Un plan strategic axat pe aspectele legate de experiența utilizatorului site-ului web pentru a spori satisfacția și gradul de utilizare.
  • Wireframe-uri: Schițe de fidelitate redusă care conturează structura de bază a paginilor web, servind drept plan pentru procesul de proiectare.
  • Strategia UI: O abordare detaliată a designului interfeței cu utilizatorul, concentrându-se pe crearea unei interacțiuni vizuale atrăgătoare și intuitive pentru utilizatori.
  • Machete de înaltă fidelitate: Modele detaliate ale fiecărei pagini web, oferind o imagine realistă a modului în care va arăta produsul final.
 3. Dezvoltare Web

  • Implementarea securității și optimizarea performanței: Asigurarea faptului că site-ul web este securizat împotriva amenințărilor și optimizat pentru viteză și performanță.
  • Testare și asigurarea calității: Testare riguroasă pentru identificarea și remedierea problemelor, asigurându-ne că site-ul web îndeplinește standardele de calitate.
  • Materiale de lansare, documentare și instruire: Pregătirea pentru lansarea live, inclusiv crearea documentației și a materialelor de instruire pentru gestionarea și întreținerea ușoară a site-ului web.
  • Planul de asistență post-lansare: Asistență continuă după lansare pentru a aborda orice probleme și a implementa actualizări după cum este necesar.
 4. Campanii SEO & PPC

  • Prognoza PPC și structura campaniei: Planificarea și structurarea campaniilor pay-per-click pentru a maximiza vizibilitatea și rentabilitatea investiției.
  • Cercetare și analiză a concurenților: Analiza aprofundată a concurenților pentru a informa deciziile strategice în eforturile SEO și PPC.
  • Informații despre concurenți și conținut, cuvinte cheie / idei: Informații despre strategiile concurenților și identificarea cuvintelor cheie și a ideilor de conținut pentru a îmbunătăți clasarea și implicarea motorului de căutare.
  • Copywriting și mesaj: Crearea de texte și mesaje convingătoare, adaptate publicului țintă, pentru o comunicare și o conversie eficiente.
O diagramă cu bare care arată numărul de zile dintr-o săptămână.

Provocarea și impactul

Problema

Provocarea inițială cu care ne-am confruntat la iFactory3D a fost lipsa unei strategii digitale coerente și a unei structuri de site web ușor de utilizat. Absența unei identități de brand clară și a cerințelor tehnice a reprezentat obstacole semnificative în crearea unei prezențe online atractive.

Provocarea

În 2018, iFactory3D și-a propus să redefinească fabricația aditivă cu o mașină inovatoare pentru sustenabilitate. Confruntându-ne cu provocarea de a face această tehnologie accesibilă, ne-am unit forțele cu iFactory3D într-o călătorie transformatoare. Misiunea noastră a fost să oferim o platformă între inovația revoluționară și accesibilitatea pe scară largă. Lucrând îndeaproape cu echipa iFactory3D, viziunea noastră a prins formă. Am colaborat la definirea poziționării strategice pe piață, formularea strategiei de brand, crearea unei identități de brand distinctive, executarea unui redesign amplu al site-ului web și dezvoltarea unor ghiduri detaliate de brand.

Impactul

Intervențiile strategice ale Webmate Creative au propulsat campania Kickstarter a iFactory3D către un succes extraordinar, depășind obiectivul inițial. Cu un obiectiv de €92,900, campania a adunat “pledges” de €172,588. Acest rezultat excepțional nu numai că a depășit așteptările, dar a subliniat și rezonanța eforturilor noastre colaborative în a face tehnologia inovatoare de imprimare pe bandă a iFactory3D accesibilă unei audiențe globale.

Un colaj de imagini cu un bărbat în hanorac și un computer.

Design Web

Crearea unei capodopere digitale

În domeniul designului și dezvoltării web pentru iFactory3D, călătoria noastră a fost un amestec armonios de creativitate și precizie tehnică, având ca scop crearea unei capodopere digitale care să ridice prezența online a mărcii.

Proiectare cu scop

Faza de proiectare a fost o combinație meticuloasă a esteticii și funcționalității, unde fiecare element – de la alegerile de tipografie precum Roboto la selecția culorilor primare (portocaliu) și secundare (verde) ale mărcii – au fost atent alese pentru a reflecta esența iFactory3D. Interfața și experiența utilizatorului au fost în prim-planul gândurilor noastre pe măsură ce ne-am aprofundat în crearea de wireframe-uri și machete de înaltă fidelitate, asigurând o călătorie digitală vizual captivantă și intuitivă pentru fiecare vizitator.

Excelență în dezvoltare

Pe măsură ce am trecut în faza de dezvoltare, accentul s-a mutat către transformarea acestor proiecte într-o realitate robustă. Implementarea securității și optimizarea performanței erau aspecte de necontestat, garantând o experiență utilizator sigură și fără probleme. Procesele noastre de testare și asigurare a calității au fost minuțioase, nu am lăsat niciun detaliu neexplorat pentru a asigura un produs final impecabil care să îndeplinească cele mai înalte standarde ale industriei.

Lansarea și susținerea succesului

Lansarea a fost culminarea lunilor de dedicare și muncă asiduă, marcată de documentații detaliate și materiale de instruire care au ajutat iFactory3D să se axeze pe domeniul digital cu încredere. Planul nostru de suport post-lansare a asigurat că site-ul a continuat să prospere mult timp după debutul său, pregătind scena pentru un succes susținut.

Un nou site web cu un fundal portocaliu și un laptop.
Pagina de pornire a unui site web cu o mulțime de imagini diferite.
O persoană care ridică un smartphone cu cuvintele simplitate pentru infinit.
Un grup de telefoane mobile cu imagini și text.