Un iPad care afișează un site web pentru o companie.

APCI

2023

Descrierea proiectului

Confruntându-se cu cerințe unice, Asociația pentru Prevenirea și Controlul Infecțiilor (APCI) s-a angajat într-o transformare digitală îndrăzneață.

Confruntându-se cu imperativul de a-și revizui infrastructura de abonament, de a-și reînnoi magazinul online și de a-și întineri linia de produse, APCI a căutat expertiza Webmate Creative.

Soluții personalizate pentru creștere: Webmate Creative a pătruns în nevoile unice ale APCI, oferind un pachet complet de servicii, de la design web inovator și dezvoltare până la tehnologii avansate RPA. Prin cercetare meticuloasă și procese de descoperire, am creat o soluție digitală personalizată, îmbunătățind prezența online și funcționalitatea APCI.

Colaborare strategică, rezultate tangibile: Parteneriatul dintre APCI și Webmate Creative a produs rezultate remarcabile. Cu un site web îmbunătățit și elemente UX/UI optimizate, APCI a înregistrat o creștere semnificativă a acoperirii online și a recunoașterii mărcii. Prin consolidarea legăturilor mai puternice cu publicul său, APCI se poziționează acum ca o prezență de frunte în industria sa.

O mărturie a transformării: Sergiu Sîngeorzan, Președintele APCI atestă impactul profund al colaborării cu Webmate Creative, subliniind creșterea notabilă a prezenței digitale și îmbunătățirea angajamentului față de publicul lor.

Join us in celebrating APCI’s journey of transformation, where innovation and strategic partnership pave the way for digital success.

Focus proiect

  • Design Web
  • Dezvoltare Web
  • Design UI/UX
  • Cercetare & Descoperire
  • Sistem de design
  • Copywriting
  • e-Commerce
  • Analize avansate trafic web
  • Integrări personalizate

Culorile brandului

Culorile de brand ale APCI, verde (#B7D433) și albastru (#3BBBCC), au fost alese cu gândul pentru a rezona cu domeniul medical. Verdele simbolizează creșterea, vitalitatea și reînnoirea, reflectând angajamentul APCI de a preveni și controla infecțiile, promovând în același timp sănătatea și bunăstarea. Albastrul reprezintă încrederea, stabilitatea și fiabilitatea, calități esențiale pentru o organizație dedicată protejării sănătății publice. Aceste culori evoacă un sentiment de liniște și profesionalism, aliniindu-se perfect cu misiunea APCI de a crea un mediu sigur și sănătos.

Tipografie

Pentru tipografie, am optat pentru Open Sans, un font versatil și modern care încorporează perfect valorile și misiunea APCI. Cu liniile sale curate și lizibilitatea excelentă, Open Sans asigură o apariție fără cusur și profesională pe toate platformele digitale. Gama largă de greutăți și stiluri permite flexibilitate în transmiterea diferitelor tonuri și mesaje, menținând în același timp consistența în comunicarea brandului APCI. Fie că este utilizat în anteturi, textul corpului sau butoanele de apel la acțiune, Open Sans îmbunătățește experiența utilizatorului, făcând informațiile ușor accesibile și digerabile pentru toate audiențele.

Cronologie și ghid de proiect

În colaborarea noastră cu APCI, am urmat un calendar structurat și un ghid de proiect pentru a asigura o călătorie de transformare digitală lină și de succes. Iată cum am navigat prin fiecare fază:

Descoperire: În faza de descoperire, am pătruns adânc în înțelegerea obiectivelor, provocărilor și publicului țintă al APCI. Livrabilele au inclus un sitemap cuprinzător, care prezintă structura site-ului, și un flux pentru parcursul utilizatorului pentru a simplifica navigarea. În plus, am creat un moodboard și un ghid de stil al mărcii pentru a capta esența vizuală a APCI, împreună cu un cronogramă detaliat și o estimare a bugetului pentru a ghida traiectoria proiectului.

Design UI/UX: În faza de proiectare UI/UX, ne-am concentrat pe crearea unei interfețe intuitive și vizual atractive pentru site-ul APCI. Am dezvoltat o strategie robustă de UX, personalizată pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, completată de wireframe-uri care au cartografiat structura și funcționalitatea. Strategia noastră UI a subliniat consistența și coeziunea brandului, ducând la crearea unor machete de înaltă fidelitate care au adus la viață viziunea APCI.

Dezvoltare Web: Dezvoltarea web a implicat traducerea conceptelor de design într-un site web funcțional care a prioritizat securitatea, performanța și ușurința de utilizare. Am implementat măsuri de securitate stricte și am optimizat performanța pentru a asigura o experiență de navigare fără probleme. Procese riguroase de testare și asigurare a calității au fost efectuate pentru a elimina orice erori sau probleme înainte de lansarea site-ului. După lansare, am furnizat documentație completă și materiale de instruire pentru a ajuta echipa APCI în gestionarea eficientă a site-ului, alături de un plan de suport personalizat pentru a aborda orice nevoi viitoare.

Prin planificare meticuloasă și executarea livrabilelor în fiecare fază, am reușit să oferim o soluție digitală care a îndeplinit cerințele APCI și a depășit așteptările, punând bazele pentru un succes pe termen lung.

Un exemplu de diagramă temporală pentru un proiect.

Provocarea și impactul

APCI s-a confruntat cu multe provocăro care au necesitat o revizuire completă a infrastructurii sale digitale. În primul rând, asociația s-a luptat cu nevoia de a îmbunătăți sistemul său de abonamente și de a îmbunătăți semnificativ magazinul său online. Mai mult, APCI a început o transformare completă a liniei sale de produse, căutând să reînnoiască ofertele pentru a servi mai bine publicul său. În plus, prezentarea vizuală a site-ului web existent a necesitat un efort semnificativ de redesign pentru a-i crește atractivitatea și funcționalitatea.

Impactul:

Colaborarea dintre APCI și Webmate Creative a adus rezultate transformatoare, propulsând asociația într-o nouă eră a excelenței digitale. Prin valorificarea soluțiilor inovatoare de proiectare și dezvoltare web, adaptate special pentru nevoile APCI, am reușit să efectuăm o transformare digitală substanțială. Acest parteneriat strategic a condus la o creștere remarcabilă a acoperirii online și a recunoașterii brandului pentru APCI. Prin cultivarea unor legături mai puternice cu publicul său țintă, asociația a observat rezultate tangibile, poziționându-se ca o prezență de frunte în domeniul prevenirii și controlului infecțiilor. Impactul acestei colaborări a răsunat în toate aspectele operațiunilor APCI, stimulând creșterea, angajamentul și eficacitatea în îndeplinirea misiunii sale.

Design Web

La APCI, abordarea noastră în materie de design web a fost condusă de o înțelegere profundă a obiectivelor și publicului asociației. Am pornit într-o călătorie pentru a crea o experiență digitală care nu doar că a capturat esența APCI, dar a și oferit utilizatorilor o interacțiune fără probleme și captivantă.

Inspirându-ne din misiunea APCI de a preveni și controla infecțiile, am creat un design care emana profesionalism, încredere și fiabilitate. Prin combinarea unor machete curate, navigație intuitivă și elemente vizual impresionante, ne-am asigurat că site-ul nu doar că arăta impresionant, dar funcționa și fără cusur pe dispozitive.

Focalizarea noastră pe experiența utilizatorului a fost de cea mai mare importanță, conducându-ne să dezvoltăm interfețe care facilitau accesul ușor la informații și resurse. Fie că vizitatorii căutau materiale educaționale, informații despre membralitate sau actualizări de știri, ne-am asigurat că puteau găsi ceea ce aveau nevoie cu efort minim.

În culise, echipa noastră de dezvoltare a lucrat cu sârguință pentru a implementa designul cu precizie și atenție la detalii. Am dat prioritate securității și performanței, folosind măsuri robuste pentru a proteja datele sensibile și pentru a optimiza timpurile de încărcare.

Pe parcursul procesului, am colaborat îndeaproape cu APCI, incorporând feedback-ul și perspectivele lor pentru a rafina și mai mult designul și funcționalitatea. Rezultatul a fost un site web care nu doar că a îndeplinit, dar a depășit așteptările APCI, oferindu-le acestora un instrument puternic pentru a se conecta cu publicul lor și pentru a-și îndeplini misiunea în era digitală.

Reconstrucție site-ul Apic.
Două iphone-uri care afișează un fundal violet.
O mână care ține un smartphone cu o pagină de ADN pe el.
Pagina de pornire a unui site medical.