fbpx
Găzduire web
Ne ocupăm de găzduirea website-ului.

Ne ocupăm de găzduirea website-ului tău pe internet și tot ce ține de optimizarea si viteza acestuia.

Ce va include găzduirea

Găzduirea website-ului tău poate veni la pachet cu:

E-mail personalizat
Trafic nelimitat
Certificat SSL inclus
Optimizare viteză
IP dedicat
Backup zilnic
Monitorizare uptime
Scanări securitate
Ce spun clienții noștri
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Cei din echipa Webmate au fost foarte profesionali în relația cu noi. Pe tot parcursul proiectului, ne-au răspuns la toate întrebările în detaliu. Chiar am simțit că lucrăm cu o echipa profesională care știe ce face, iar rezultatul a fost pe măsură.
IONEL DUMITRU
Director general, Center Electric
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Echipa de profesioniști ne-a ghidat pe întreagă durata a proiectului, astfel încât să avem un website profesional, care să atragă clienți noi. A fost o experiență plăcută, un proiect încadrat în termen și un partener de durata.
DANI LĂCĂTUȘ
Director general, Barberino’s Barbershop
Previous slide
Next slide
Întrebări frecvente

Încercăm să găsim cea mai bună soluție pentru fiecare client în parte. Chiar dacă depășește serviciul pentru care ne contractați, ne dorim să va ascultăm și să rezolvăm probleme fundamentale cu care va confruntați, începând de la baza.

Cercetare. Strategie. Design.

Misiunea noastră este de a înțelege afacerea, frustrările, neajunsurile tale și in general lucrurile care trebuiesc a fi îmbunătățite și să oferim soluția potrivită.

Te încurajăm iei legătură cu noi pentru toate detaliile despre proiectul tău. Ne poți contacta pe e-mail, telefon, social media sau folosind formularul de contact de pe pagina Contact.

Prețul găzduirii unui website variază în funcție de nevoile proiectului. Pachetele noastre de hosting pornesc de la €10/lună.

Gata să începem?

Pornește la drum alături de o agenție care îți pune obiectivele pe primul loc.

Dacă dorești să afli mai multe despre abordarea noastră sau să vezi dacă suntem potriviți pentru proiect, solicită astăzi o consultație gratuită, fără alte obligații.