fbpx

Cum Alegi O Agenție Web Pentru Realizarea Website-ului

Darius Dumitru

Darius Dumitru

dashboard

Dacă sunteți în căutarea unei agenții pentru crearea noului website sau doriți să faceți un redesign website-ului actual, probabil vă întrebați cum să alegeți agenția de design web. La urma urmei, compania pe care o alegeți va fi responsabilă de proiectarea și dezvoltarea website-ului și prima impresie pe care o va avea un client despre brandul și afacerea dvs. Este o decizie mare!

Lucruri Necesare De Făcut Înaintea Căutării Unei Agenții

1. Pregătiți un brief de design web (nevoile și obiectivele website-ului)

Înainte de a începe să căutați agenții de web design, trebuie să aveți o idee despre ceea ce doriți să facă website-ul și despre caracteristicile pe care TREBUIE să le aibă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. La urma urmei, website-ul este un instrument de afaceri și de marketing – nu doar un design frumos.

Exemple de lucruri pe care ați dori să le faceți cu website-ul:

  • Generați clienți potențiali pentru afacerea dvs.;
  • Sincronizați-vă cu un CRM;
  • Integrați-vă cu instrumentul dvs. de automatizare a marketingului;
  • Conectați-vă cu platforma dvs. de marketing prin e-mail;
  • Colectați plăți sau donații, inclusiv plăți/donații (recurente) pe bază de abonament;
  • Permiteți utilizatorilor să completeze formulare direct pe site-ul dvs. și să le trimită echipei dvs.;

Partea de cerere a unei oferte de realizare a unui website este un adevărat proces de business prin care trebuie investit timp în scrierea unui brief de design prin care agenția potențială să înțeleagă cât mai bine ceea ce doriți să realizați cu noul website. Toate aceste lucruri au fost descrise pe larg în articolul nostru, Cum Să Ceri O Ofertă De Creare Website – Brief Design De Website.

În articolul de mai sus am inclus și un șablon (template) de brief de design pe care îl puteți completa foarte ușor și rapid. Vă încurajăm să citiți articolul și să descărcați și completați șablonul pentru a avea o ideea cât mai bună despre ce doriți de la noul website.

2. Stabiliți un buget

Bugetul construirii unui site web este un pas important înainte de a căuta agenții. Acesta influențează mai multe aspecte ale proiectului, inclusiv cu ce tip de agenții/freelanceri se poate lucra și scopul proiectului.

De exemplu, dacă bugetul dvs. este scăzut, site-ul dvs. poate veni cu mai puține funcționalități și se poate baza mai mult pe șabloane.

Cu toate acestea, dacă puteți investi mai mulți bani pentru proiect, numărul agențiilor din care puteți alege se măresc considerabil.

3. Creați un calendar de proiect

Este posibil ca o cronologie să nu fie importantă și un proiect să dureze mai mult decât e nevoie. Cu toate acestea, aceasta este mai degrabă o excepție decât o normă. Prin urmare, este important să stabiliți un calendar și să luați în considerare eventualitățile și întârzierile.

Cunoașterea calendarului în prealabil poate ajuta agențiile să ofere o mai buna cotație de preț dacă au imaginea de ansamblu clară. Un lucru important de reținut este că acest calendar ar trebui să fie realist. Nu doriți să stabiliți așteptări pentru un design complet al site-ului în două săptămâni dacă nu puteți livra un produs final de calitate în acel interval de timp.

 

Criterii De Selecție a Agenției Pentru Realizarea Website-ului

 

1. Agenția are procese bine stabilite pentru fiecare fază a proiectului

Este foarte important să înțelegeți modul în care agenția cu care veți colabora se va ocupa de construirea website-ului. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, un punct de referință cu privire la ce este nevoie din partea dvs. și cât de ușor vor trece fazele proiectului bazat pe cât de bine sunt setate procesele. În această parte a procesului de selecție, veți putea, de asemenea, să aflați cât timp ar trebui să dureze construirea site-ului dvs.

De exemplu, la Webmate, ne concentrăm foarte mult pe faza de înțelegere a nevoilor și înainte de a începe orice website, prezentăm tuturor clienților noștri fazele proiectului și ce lucruri avem nevoie din partea lor. În acest fel ne putem asigura că clienții noștri sunt ascultați de la bun început și evităm modificările care ar fi trebuit făcute inutil, înainte de a începe o construcție reală.

Share
Citește continuarea descărcând gratuit ghidul nostru complet
Cum Să Faci Alegerea Potrivită
Ce găsești în ghidul complet

Sfaturi practice

Găsești în ghidul nostru complet toate cele 6 puncte esențiale pentru a alege cu succes o agenție web care vă va realiza website-ul.

Întrebări specifice

Am inclus în ghidul nostru complet 4 întrebări specifice pe care le puteți adresa fiecărei agenții intervievate pentru a putea vedea cum vă pot ajuta acestea.

Absolut!

Împărtășim sfaturi gratuite pe care sperăm că le veți găsi utile.

Vom păstra întotdeauna informațiile dumneavoastră personale în siguranță.
Vă solicităm informațiile în schimbul unei resurse valoroase pentru a (a) îmbunătăți experiența dumneavoastră de navigare prin personalizarea website-ului Webmate; (b) să vă trimitem informații despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs. prin e-mail sau prin alte mijloace; (c) să trimitem comunicări de marketing pe care le considerăm că ar putea fi de valoare pentru dvs. Puteți citi mai multe în politica noastră de confidențialitate.

Descarcă Gratuit Ghidul Nostru Complet Pentru Alegerea Unei Agenții Web pentru realizarea website-ului!

Pentru a vedea toate sfaturile noastre, introduceți o adresă de e-mail validă și vă vom trimite gratuit în câteva momente ghidul nostru complet cu alte sfaturi vitale atunci când te decizi să alegi o agenție cu care să lucrezi.

Share

Spune-ne unde să trimitem

Descarcă Gratuit Ghidul Nostru Complet De Alegere A Unei Agenții Web pentru realizarea website-ului!